Vakantie zuid-Spanje

Ben jij op zoek naar een vakantie in het zuiden van Spanje? Dan is Andalusië de aangewezen bestemming voor jou. Andalusië is een gebied in het zuiden van Spanje wat twee keer zo groot is als Nederland. Je kunt er een vakantie vieren zoals jij dat wilt. Je kunt rondreizen om iets van de mooie plaatsen te gaan zien, maar je kunt er ook terecht voor een heerlijke strandvakantie aan de Costa del Sol.


Plaatsen Andalusië

Plaatsen die zeker de moeite waard zijn als je op vakantie gaat naar Andalusië zijn Málaga, Granada, Sevilla, Ronda, Córdoba en Cádiz. In deze steden zijn ontzettend veel oude bezienswaardigheden te bewonderen zo is het Alhambra in Granada een bezienswaardigheid die niet mag ontbreken als je in deze omgeving op vakantie gaat. Ook Málaga heeft genoeg bezienswaardigheden en een mooie oude stad die zeker de moeite waard is.


Rondreizen of een strandvakantie?

Je kunt naar Andalusië om rond te reizen maar een strandvakantie aan een van de Costa's is ook zeker aan te raden. Andalusië heeft erg veel mooie lange stranden. De Costa del Sol is veruit het populairst, maar ook de Costa Tropical, Costa de la Luz en de Costa de Almería zijn echte aanraders en niet zo druk als de Costa del Sol.


Wat je plan ook is een vakantie naar Andalusië zal je op alle gebieden verbazen. Op Rondreisandalusie.nl kan je alles lezen over de verschillende plaatsen, steden en stranden. Bovendien is het boeken van een vakantie naar zuid-Spanje ook mogelijk en hebben we veel goede aanbiedingen voor jou. Zo kan jij goed voorbereid op een goedkope manier van een heerlijke vakantie genieten.