Anabolen steroïden

Anabolen steroïden


⦁ Vanwege hun eigenschappen worden ze veel gebruikt in bodybuilding. Hiermee kunt u in korte tijd droge spiermassa bereiken. Bovendien zorgen ze ervoor dat je een betere spierdefinitie en kracht krijgt. Chemisch gezien zijn het derivaten van testosteron of 19-nortestosteron.

⦁ Anabole steroïden zijn verkrijgbaar in zowel pil- als injectievorm. Injectables worden vaker gebruikt, vooral omdat ze minder schadelijk zijn voor de lever. Bovendien werken ze veel sneller in vergelijking met tablets. Het is echter de moeite waard om te weten dat sommige anabole steroïden alleen verkrijgbaar zijn in de vorm van injecties of alleen in de vorm van tabletten. 
Anabolen kopen 

⦁ Hoe werken steroïden?

⦁ Het werkingsmechanisme van steroïden is gebaseerd op de stimulatie van androgeenreceptoren, die beschikbaar zijn op het oppervlak van celmembranen. Het nemen van dit soort maatregelen leidt er enerzijds toe dat het lichaam typisch mannelijke trekken krijgt, wat zichtbaar is in de algemene structuur van het lichaam, stemkleur, haar en zelfs gedrag (bijvoorbeeld verhoogde agressie). Aan de andere kant zijn ze verantwoordelijk voor het stimuleren en vermenigvuldigen van de vorming van nieuwe cellen, waardoor de afbraak van andere cellen wordt gestopt.

⦁ Anabole steroïden werken op verschillende niveaus, waarvan het effect is: toename van spiermassa door verhoogde eiwitsynthese, toename in kracht - zelfs met 40%, vermindering van vetweefsel - als gevolg van versneld metabolisme, verbetering van vascularisatie - wordt aangenomen dat dit het gevolg is van een verhoging van de bloeddruk in het bloed als gevolg van het nemen van steroïden, vermindering van gewrichtspijn - vanwege het feit dat de middelen ontstekingsremmende eigenschappen hebben, kortere regeneratietijd - dankzij verhoogde eiwitsynthese.


⦁ Steroïden en anabolen - wat is het verschil? 

⦁ Laten we misschien beginnen met het feit dat anabolen als woord afgeleid van "anabolisme" of opbouw van eiwitten juist de middelen, supplementen, voedingsstoffen betreft die de opbouw van eiwitten in het lichaam versnellen. Het verschil tussen anabole androgene steroïden en anabole steroïden is, zoals je al geraden hebt, aanzienlijk en begint met het feit dat het legaal is op de Nederlandse markt en de mate van schadelijkheid.

In onze winkel vindt u informatie over steroïden. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft op het gebied van steroïdebehandeling, neem dan contact met ons op.


Je leert wat steroïden / anabolen zijn. Hoe ze van toepassing zijn, hoe ze werken en hoe ze moeten worden toegepast. Als enige winkel presenteren wij een professionele presentatie van individuele bereidingen op internet, ook in termen van bruikbaarheid. We hebben bijzondere nadruk gelegd op een uitgebreide en gedetailleerde beschrijving van anabole / androgene steroïden die worden gebruikt door atleten en andere farmaceutische preparaten.


De beste steroïde prijzen, de hoogste kwaliteit.

Als u meer informatie nodig heeft, bezoek dan onze website.